Product.xslt

Virus Yole Class

Virus Yole Class
  • Virus Yole Class
  • Varenr.: Yole Class

Virus Yole

VI ER GLAD FOR Å INTRODUSERE DE FRANSKE VIRUS ROBÅTENE I NORGE.
Robuste meget lettrodde robåter beregnet for tøff kyst/hav bruk med mye sjø. De er selvlensende og kan ikke synke.

ROING ER MEGET GOD TRENING OG ET GODT OG TRYGGERE ALTERNATIV TIL KAJAKK.
Roing - en idrett for alle

Vi kjenner alle til hvordan vikingene brukte årene og seil som framkomstmiddel og bruk av robåter har tradisjoner i Norge. Så lenge det har vært robåter har det også vært arrangert kapproinger.
Roing er en utendørsidrett som passer for alle aldersgrupper og er en av de beste former for trenging og mosjon. Omtrent alle musklene i kroppen tas i bruk for å drive båten framover i løpet av rotaket. Dette gir stor styrke, spesielt i legger og rygg samtidig som det forbrukes store mengder energi og oksygen for å holde kroppen i gang.
Trim, tur, mosjon, bedrift og veteranroing Ikke alle har OL-ambisjoner, men allikevel et ønske om å være aktive roere. Rosporten har et godt tilbud til alle, enten det gjelder en hyggelig kveldstur av og til eller daglige treningsturer for å holde formen ved like. Målene kan være forskjellige: eget velvære eller konkurransedeltakelse - eller kanskje en kombinasjon. De fleste klubber arrangerer roturer av forskjellig varighet og deltar i turregattaer rundt om i inn- og utland. Turroing er et godt alternativ for de som vil ha naturopplevelser sammen med gode venner, - i det tempo man selv ønsker.

Roing utvikler:
· Hjerte- og kretsløpsystemet
· De fleste muskelgrupper i kroppen
· Styrke og kondisjon
· Reaksjon og koordineringsevne
· Åndedrettsfunksjoner

Begreper innen roing Cox: Styrmann
Stroke: Den roeren som sitter lengst bak og bestemmer takten.
Sleide: Det bevegelige setet.
Svivel: Bevegelig åregaffel
Scullerbåter: En båt som styres med årer (singel/dobbel)
Enårede båter: Hver roer har en åre.

ALLE YOLE MODELENE LEVERES STANDARD SOM SINGELSCULLER MED SLEIDE OG SVIVEL. MED ET EKSTRA SLEIDE OG SVIVEL KIT KAN DE ENKELT BYGGES UT TIL DOBBELSCULLER.

Yole Class

Denne modellen er produsert i glassfiber noe som gir en finere blank gelcoat finish og ikke minst er den lettere enn Club modellen med sine 60 kg. Den har i tillegg en fin teak fenderlist som ikke bare ser penere ut men gir god bekyttelse av skroget.

Alle båter leveres med hvitt farge.

Priser er levert Bergen

Årer er ikke inkludert i prisen, se tilbehør.

Last ned test av robåten fra bladet Roing