Product.xslt

Virus Yoletta

Virus Yoletta
  • Virus Yoletta
  • Virus Yoletta
  • Virus Yoletta
  • Virus Yoletta
  • Varenr.: Yoletta

Ny singelsculler for en roer fra Virus Boats i Frankrike. Leveres med det beste Martinolli "silent Rowing" sleide system, fotbrett og utriggere. 
Årer kommer i tillegg, se utvalg under:

Priser er levert Bergen 

Årer er ikke inkludert i prisen, se tilbehør.


ROING ER MEGET GOD TRENING OG ET GODT OG TRYGGERE ALTERNATIV TIL KAJAKK. 

Roing - En idrett for alle 
Vi kjenner alle til hvordan vikingene brukte årene og seil som framkomstmiddel og bruk av robåter har tradisjoner i Norge. Så lenge det har vært robåter har det også vært arrangert kapproinger. Roing er en utendørsidrett som passer for alle aldersgrupper og er en av de beste former for trenging og mosjon. Omtrent alle musklene i kroppen tas i bruk for å drive båten framover i løpet av rotaket. Dette gir stor styrke, spesielt i legger og rygg samtidig som det forbrukes store mengder energi og oksygen for å holde kroppen i gang. 

Trim, tur, mosjon, bedrift og veteranroing 
Ikke alle har OL-ambisjoner, men allikevel et ønske om å være aktive roere. Rosporten har et godt tilbud til alle, enten det gjelder en hyggelig kveldstur av og til eller daglige treningsturer for å holde formen ved like. Målene kan være forskjellige: eget velvære eller konkurransedeltakelse - eller kanskje en kombinasjon. De fleste klubber arrangerer roturer av forskjellig varighet og deltar i turregattaer rundt om i inn- og utland. Turroing er et godt alternativ for de som vil ha naturopplevelser sammen med gode venner, - i det tempo man selv ønsker. 

Roing utvikler: 
· Hjerte- og kretsløpsystemet 
· De fleste muskelgrupper i kroppen 
· Styrke og kondisjon 
· Reaksjon og koordineringsevne 
· Åndedrettsfunksjoner 

Begreper innen roing 
Cox: Styrmann 
Stroke: Den roeren som sitter lengst bak og bestemmer takten. 
Sleide: Det bevegelige setet. 
Svivel: Bevegelig åregaffel 
Scullerbåter: En båt som styres med årer (singel/dobbel) 
Enårede båter: Hver roer har en åre. 

 

This is the new creation of Virusboats. Thanks to 20 years of experience in recreational rowing boats, the Yolette meets all the criteria to be the perfect rowing boat: light, efficient and stable with a high quality rigging. The Yolette is light enough to be fitted on the car roof, sufficiently stable to row safely, and designed to make your work symmetrically. The centre of gravity gives optimized stability, comfort and ergonomy. Virusboats is the first manufacturer in the world which has developed this kind of boat. It is a perfect product to combine relaxation with fitness.

 

Hull Polyester
Length 4.80 m (15.75 ft)
Width 0.78 m (2.56 ft)
Height 0.40 m (1.31 ft)
Weight 35 kg (77.16 lbs)
  No self-bailing

 

Recommended for introduction and training.


Use:

A yole made for relaxation, physical activity and touring…