Product.xslt

Garmin GHP™ Reactor 40 hydraulisk autopilotpakke m/Smartpump

Garmin GHP™ Reactor 40 hydraulisk autopilotpakke m/Smartpump
 • Garmin GHP™ Reactor 40 hydraulisk autopilotpakke m/Smartpump
 • Varenr.: 010-00705-69
 • Komplett pilotpakke med Smart pumpe kompatibel med styresylinderstørrelser fra 65-390 cm³ bestående av:

  • GHP SmartPump
  • GHP Reactor 40 CCU (kursberegningsenhet)
  • GHC 20 rorplasskjerm
  • Strømledning til ECU (elektronisk styringsenhet)
  • Tilkoblingskabel
  • Shadow Drive
  • Summer
  • NMEA 2000®-droppkabler (2 m)
  • NMEA 2000-strømkabel
  • NMEA 2000-T-kontakter
  • Hann- og hunnterminatorer
  • Produktdokumentasjon

Vår mest følsomme autopilot noensinne

 • 9-akset AHRS uten løse deler, kan monteres nesten hvor som helst og i hvilken som helst retning
 • Minimalt med styrekursfeil, kursavvik, rorbevegelser og strømforbruk - samt en mer komfortabel tur.
 • Minimal konfigurasjons- og kalibreringstid
 • En kompakt, børsteløs SmartPump som passer til de fleste bruksområdene for hydraulikkstyrte båter
 • Med den patenterte Shadow Drive™-teknologien beholder du kontrollen selv når autopiloten er aktivert.

Garmin tilgjengeliggjør nå en avansert maritim teknologi som tidligere bare var tilgjengelig for kommersielle båter og skip, i en komplett pakke laget for hurtigbåter og seilbåter. GHP Reactor-autopilotserien er rett og slett det mest følsomme autopilotsystemet vi noensinne har tilbudt. Opplev den ultimate hydrauliske autopiloten med den pålitelige og meget kompatible børsteløse SmartPump.

9-akset AHRS-system uten løse deler

Takket være en avansert 9-akset AHRS (Attitude Heading Reference System) uten løse deler kan du montere GHP Reactor nesten hvor som helst, og i hvilken som helst retning. Dette nye systemet gir i tillegg en betydelig reduksjon av styrekursfeil, kursavvik, rorbevegelser og strømforbruk - samtidig som det gir en mer komfortabel tur for alle om bord.

Reagerer på forholdene

Denne fantastiske autopiloten reagerer faktisk på havets påvirkning for å holde kursen. Selv når båten pitcher og ruller under tøffe forhold, kan du være trygg på at GHP Reactor-autopiloten holder kursen for deg.

Minimal konfigurasjons- og kalibreringstid

Alle autopiloter krever en viss konfigurasjon og kalibrering. Vi vet at du helst vil komme deg på vannet, så vi har gjort denne prosessen så rask og enkel som mulig. Det er det vi kaller The Power of Simple.

Helintegrering med Garmins kartplottere

Du har full kontroll over GHP Reaktor fra kartplotterskjermen. Med en kompatibel nettverkskartplotter fra Garmin og BlueChart® g2 Vision®-kart kan du få tilleggsfunksjoner som Autoveiledning som styrer etter GPS-baner automatisk.

Prøv énpumpeløsningen

Med GHP Reactor med SmartPump trenger du ikke lenger å gjette hvilken pumpestørrelse som passer til båten din. Én SmartPump fungerer for de fleste båter. Du vet du har riktig pumpe for båten for optimal kontroll og trygghet. Du får i tillegg fullstendig kontroll i en mindre størrelse med bedre termisk ytelse, bedre pålitelighet og lavere strømforbruk. Den inneholder også fargekodede tilkoblinger slik at den er svært enkel å installere. Ganske smart.

Begrens maksimumshastighet for gjennomstrømning

GHP Reactor med SmartPump justerer automatisk maksimumshastigheten for gjennomstrømning for en bestemt båt fra 0 til 2,4 l per minutt. GHP Reactor med SmartPump bruker en børsteløs motor, hvilket innebærer at det ikke finnes noen direkte elektrisk tilkobling mellom drivkretsen og rotoren. Dette fører til økt pålitelighet, lengre pumpelevetid, redusert strømforbruk, stille drift, en mindre pakke, forbedret termisk ytelse og bedre effektivitet.

Unngå risikoen med at roret går hardt i borde

GHP Reactor med SmartPump er en komplett autopilotpakke. SmartPump er én integrert enhet som består av en motordrivkrets med pumpen i samme pakke. Enheten er utstyrt med IRRT (Intelligent Rudder Rate Technology) og kan redusere hastigheten for roret når fartøyet kjører med høy hastighet, og øke hastigheten for roret når fartøyet kjører med lav hastighet. Dette gir optimal ytelse og trygghet under alle forhold. Med den børsteløse motordrivenheten unngår du risiko for at roret går hardt i borde på grunn av feil i maskinvare eller programvare.

Dra nytte av et system som varer lenger

Båtmiljøer er harde, spesielt på saltvann. Derfor er Garmin SmartPump beskyttet mot elementene. SmartPump er laget av rustbestandige komponenter, inkludert anodisert aluminium og nikkelbelagte ståldeler.

Opplev avansert autopilotteknologi

Med en GHP Reaktor med SmartPump om bord i båten beholder du kontrollen uansett hvor i båten du befinner deg. I tillegg til å holde kursen i omtrent alle vær- og vindforhold, kan systemet også utføre en rekke forhåndsprogrammerte prosedyrer for dorging og søk. Med en kompatibel nettverkskartplotter fra Garmin og BlueChart g2 Vision-kart (selges separat) kan du i tillegg få tilleggsfunksjoner som Autoveiledning som styrer etter GPS-ruter automatisk.

Hold kontrollen med Shadow Drive-teknologi

GHP Reactor med SmartPump inneholder patentert Shadow Drive-teknologi. Dermed kan du være trygg på at det er du som har kontrollen, selv når autopiloten er aktivert. Shadow Drive-systemet kobler automatisk fra autopiloten hvis roret dreies, slik at du har muligheten til å manøvrere båten. Autopiloten aktiveres automatisk når du holder en stø kurs.

Koble til nettverksenheter

GHP Reactor-autopiloten med SmartPump for hydraulikkstyrte båter kan betjenes med opptil tre GHC™-rorkontrollenheter. GHC-enheten kommuniserer med autopilotsystemet via NMEA 2000®-nettverket, slik at autopilotens retningsdata enkelt kan deles med andre enheter. Dette gjør det mulig å benytte seg av MARPA og kartoverlegg når du er koblet til en Garmin-kartplotter. Det finnes også en håndholdt trådløs fjernkontroll (tilleggsutstyr), men hvis du vil ha det enda enklere, kan du styre GHC-enheten med quatix™, verdens første maritime GPS-navigasjonsklokke med trådløs ANT+®-teknologi.

Føl deg enda tryggere

Legg til en valgfri GRF™ 10-sensor for rorfeedback, og forbedre ytelsen til GHP Reactor-autopiloten med SmartPump.