Product.xslt

Garmin Striker 5dv, 5" ekkolodd m/GPS og hekksvinger

Garmin Striker 5dv, 5" ekkolodd m/GPS og hekksvinger
 • Garmin Striker 5dv, 5" ekkolodd m/GPS og hekksvinger
 • Garmin Striker 5dv, 5" ekkolodd m/GPS og hekksvinger
 • Garmin Striker 5dv, 5" ekkolodd m/GPS og hekksvinger
 • Varenr.: 010-01552-02
I esken
 •   STRIKER 5dv
 •    GT20-TM-svinger
 •    Hekk- eller dorgemotorfeste
 •    Vippe-/dreiebrakett
 •    Strømkabel
 •    Dokumentasjon

12,7 cm (5 tommer) CHIRP-ekkolodd med GPS og DownVü-søkeekkolodd

 • Brukervennlig 12,7 cm (5 tommer) ekkolodd med fargebilde og innebygd høysensitiv GPS og Garmin CHIRP DownVü™-søkeekkolodd
 • Finn fisk, merk stedet og dra tilbake til favorittsteder, brygger og båtramper
 • Inkluderer Garmin GT20-svinger med CHIRP (77/200 kHz); overføringskraft (300 W RMS)/(2400 spiss til spiss) med 455/800 kHz CHIRP DownVü (300 W)
 • Oppgrader til en CHIRP med høy ytelse og GT22- eller GT23-svinger (begge selges separat)
 • Del veipunkter og ruter med andre STRIKER- eller echoMAP™-kombinasjoner

Ved hjelp av STRIKER 5dv-ekkoloddet er det enklere å finne fisk enn noen gang før. Merk av og kom tilbake til favorittsteder, båtramper og brygger. Du kan også dele de beste veipunktene og rutene dine med andre STRIKER- og echoMAP-kombinasjoner. Det har et innebygd skop og viser hastighetsdata. Inkluderer vippe-/dreiebrakett og utstyr og kabel til hekk- og dorgemotormontering. Hvis du ønsker en CHIRP med høy ytelse, bør du kjøpe GT22- eller GT23-svingeren (begge selges separat).

Opplev klarheten til CHIRP

STRIKER 5dv inkluderer en Garmin CHIRP-svinger (77/200 kHz), som gir større klarhet og detaljrikdom for fisk og struktur enn tradisjonelle 77/200 kHz-svingere.

I stedet for å sende bare én frekvens, sender CHIRP en kontinuerlig bølge av frekvenser som rangeres fra lave til høye. Frekvensene blir deretter tolket enkeltvis når de returnerer. I og med at frekvensene gir mer informasjon, kan CHIRP-ekkoloddets teknologi opprette tydeligere fiskebuer med større målseperasjon.

Du kan også oppgradere til Garmin CHIRP-teknologi med høy ytelse, som gir deg krystallklare ekkoloddbilder med enda bedre målseperasjon og oppløsning både på grunt og dypt vann. Bunnkonturer er synligere, selv i stor fart, og signalstøy kan dempes ved større dybder for å gi en mer presis tolkning av det som er under båten. Dette gir bedre fiskemuligheter.

Sjøens klareste ekkolodd

 

Garmin DownVü-søkeekkolodd gir deg et nesten fotografisk bilde av det som passerer opptil 228 meter (759 fot) under båten. Du ser strukturer, objekter under vann og fisk tydelig. Tradisjonelt Garmin CHIRP-ekkolodd og CHIRP DownVü-søkeekkolodd er kombinert i én svinger.

Merk steder med høysensitiv GPS

 

I motsetning til vanlige ekkolodd har STRIKER-ekkolodd innebygd høysensitiv GPS som finner posisjonen din raskt og presist for deretter å opprettholde GPS-posisjonen din uansett hvor på vannet du er. Det som er enda viktigere er at den gjør det mulig å merke stedene der du får napp, slik at du kan dra tilbake dit senere. Du kan også merke brygger, båtramper og andre steder. Du kan dra tilbake når som helst ved å følge ruten du opprettet på skjermen.

Enkel navigering ved hjelp av kart med veipunkter

 

Fordi ekkoloddene i STRIKER-serien inkluder høysensitiv GPS, kan du se posisjonen din i forhold til veipunktene du har merket. Bruk kartet med veipunkter til å enkelt vise, merke og navigere til for eksempel vegetasjon og brygger. Det kan også hjelpe deg med å finne veien tilbake til båtrampen. 

Se hastigheten din på skjermen

Du kan raskt og enkelt se båtens hastighet på skjermen til STRIKER-ekkoloddet. Det er et godt verktøy til å vise deg om du dorger i rett hastighet for agnet du bruker, og for en bestemt fiskeart. Det kan også fortelle deg om du kjører i riktig hastighet i områder med fartsgrenser.

Fisk vertikalt med innebygd skop

 

STRIKER gir deg både ekkolodd og skop i én og samme enhet. Ved stillestående fisking, for eksempel isfiske eller pilking etter røye, viser det innebygde skopet deg om bunnen er fast eller gjørmete, pilken eller agnet og hvilken dybde fisken befinner seg i når den svømmer inn i ekkoloddområdet. Du kan til og med se hvor høyt du holder pilken og om fisken svømmer mot den eller bort fra den.

Ta med deg ekkoloddet overalt

Du kan kjøpe et bærbart sett til beskyttelse og frakt av STRIKER-ekkoloddet med GPS. Dette er svært nyttig til isfiske og bruk i kajakk eller kano. Det inneholder et forseglet oppladbart batteri med lader, innebygd håndtering og oppbevaring av svingerkabel og svingerbrakett med sugekopp og dupp.

Mål og ytelse

Fysiske mål 18,8 x 11,6 x 5,4 cm
Skjermstørrelse, B x H 10,8 x 6,5 cm (4,2 x 2,6 tommer), diagonalt 12,7 cm (5 tommer)
Skjermoppløsning, B x H 800 x 480 piksler
Skjermtype WVGA, farge
Vekt 430g
Vanntetthetsvurdering IPX7
Hørbare alarmer

Funksjoner og spesifikasjoner for ekkolodd

Funksjon for ekkolodd med dobbel frekvens
Funksjon for ekkolodd med dobbel stråle
Støttede frekvenser

Tradisjonell: 50/77/200 kHz

CHIRP (medium og høy)

DownVü: 260/455/800 kHz

Overføringskraft 500 W (RMS)
Maksimum dybde 701 meter (2300 fot) i ferskvann, 335 meter (1100 fot) i saltvann*
Bunnlås (viser retur fra bunnen opp)
Vanntemperaturlogg og -graf

Fishfinder-funksjoner

Delt skjerm med zoom
Ultrascroll™ (viser fiskemål i høyere båthastigheter)
Fiskesymbol-ID (hjelper til med å identifisere fiskeobjekter)
AutoGain-teknologi (minimerer støy, maksimerer objekter)
Justerbar dybdelinje (måler dybden på undervannsobjekter)
A-skop (sanntidsvisning av fisk som passerer gjennom svingerstrålen)
Vanntemperatursensor er inkludert

Ekstra

Ekstra
 • Vippe-/dreiebrakett
 • Integrert GPS
 • Merk veipunkter
 • Kurs over land (COG)