Product.xslt

Raymarine a125, 12" Multitouch med Wifi

Raymarine a125, 12" Multitouch med Wifi
  • Raymarine a125, 12" Multitouch med Wifi
  • Raymarine a125, 12" Multitouch med Wifi
  • Raymarine a125, 12" Multitouch med Wifi
  • Raymarine a125, 12" Multitouch med Wifi
  • Varenr.: E70235
Resttilbud!

Raymarine a125 Multitouch med WiFi
Innebygget 50 kanals GPS. Opplev kartgrafikk og 3D struktur sammen
med superrask oppdatering av kartbildet takket være Navionics Turbo
View teknologi. Det er en ny visningsmodus, Easy View, med større
tekst, tall og ikoner uansett kartskala som gjør det enklere å se bildet
på avstand.

Ekstremt rask - x3
På de nye aSerie displayene har en dual core prosessor og en dedikert
grafikkprosessor. Ny 3D grafikk, krystallklar video og jevn
og flytende karttegning. Dette er maritim prosesskraft på et nytt nivå.
Nytt fleksibelt soldeksel Det nye soldekslet I silicon er fleksibelt, som gjør det enkelt å ta av og på, og gir skjermen ypperlig beskyttelse når den ikke er I bruk.

iPHONE OG iPAD VIEWER
Ved hjelp av innebygget WiFi i de nye eSerie og cSerie displayene og Raymarines Viewer app kan du bruke din Apple iPhone (4 eller nyere) eller iPad (1 og 2) som slaveskjerm. Både de nye eSerie og cSerie har muligheten til å sende skjermbildet over direkte, slik at du følge med og se kart, ekkolodd, radar og termisk
kamera direkte på din Apple iPhone eller iPad over alt om bord. Oppkoblingen er enkel! Du laster bare ned Rayamrine Viewer fra Apple iTunes App store for å komme i gang.

BLUETOOTH
Velg musikken din direkte fra styreposisjon ved å kontrollere musikkfunksjonen på din mobiltelefon, iPod Touch, iPhone eller iPad ved hjelp av Bluetooth teknologi (med AVRCP 1.2 eller høyere). Du kobler bare din Bluetooth mobil, iPod, iPhone eller iPad til musikkanlegget om bord med kabel eller docking og lar den ligge tørt og trygt. Deretter parer du den opp mot det nye aSerie multifunksjons displayet, som kommer med innebygget Bluetooth teknologi. Du kan nå spille av, pause, gå til neste eller forrige spor på din spilleliste. Det er så enkelt som det høres ut, og du trenger ikke komplisert ekstrautstyr eller en dyr hub.

RCU-3 trådløs fjernkontroll (ekstrautstyr). Nå kan du kontrollere de nye eSerie og cSerie displayene uten å løfte hånden fra rattet. Ved å montere den direkte på rattet har du rask og enkel tilgang til de mest benyttede funksjonene. Du kan zoome, skifte musikk, skifte funksjon eller sette ut et veipunkt. Alt dette er mulig fra den trådløse RCU-3 fjernkontrollen. Ønsker du ikke fjernkontrollen montert
på rattet følger det også med feste for sikkerhetssnor som gjør at du kan benytte den som en håndholdt fjernkontroll. Fjernkontrollen benytter Bluetooth teknologi, konfigurering av funksjonen gjør du enkelt fra de nye aSerie displayene, og rekkevidden er opp til 10 meter.

Synkroniser med Navionics mobil
Synkroniser dine veipunkt, fiskeplasser, ruter mellom de nye eSerie displayene og din Navionics Mobil app. Planlegg neste rute på din iPhone eller iPad synkroniser deretter med dine rutedata trådløst takket være innebygget WiFi i den nye eSerien. Navionics Mobil app finner du ved gå inn på Apple iTunes deretter er det bare å laste den ned.


Uten kart.
Display: berøringsskjerm 12,1"(1280 x 800 pixels-16:9) med LED bakgrunnsbelysning 
Spenning: 10,2-31,2V DC 
Effekt:16 Watt maks
Nettverk: opp til 7 Skjermer
GPS: 10Hz med GLONASS, WASS/EGNOS/MSAS
Norsk meny

WiFi 802.11 b/g - Bruk iphone/iPad som slave skjerm
Bluetooth 2.1 + EDR power class 1.5
2 video innganger, 1 VGA utgang 
SeaTalkNG / NMEA 2000
NMEA 0183 input (x2) NMEA output (4800/9600/38,400 baud)
Ethernet 10/100 Mbits/s
Bruker Navionics Gold eller Platinum på micro SD brikke
Leveres med brakett