Product.xslt

Garmin 1020, 10,4"" Multitouch MFD skjerm og GMR18HD digital radar

Garmin 1020, 10,4"" Multitouch MFD skjerm og GMR18HD digital radar
  • Varenr.: 820+gmr18HD

RADARPAKKE BESTÅENDE AV GARMIN 1020, 10,4" MULTITOUCH MFD SKJERM MED GMR-18HD RADAR MED 15M KABEL

Kartplotter med 10-tommers skjerm og taster for cruise, seiling eller fisking

  • 10-tommers SVGA-fargeskjerm med tastekontroll
  • Forhåndslastet med et verdensomspennende basiskart
  • Høyfølsom intern GPS/GLONASS-mottaker på 10 Hz
  • Kompatibel med LakeVü™ HD Ultra, BlueChart® g2 og BlueChart g2 Vision®
  • Støtter alle maritime radarer fra Garmin

Kartplotteren GPSMAP 1020 med 10-tommers fargeskjerm og taster har forhåndslastet verdensomspennende basiskart. Den innebygde GPS-/GLONASS-mottakeren på 10 Hz oppdaterer posisjon og retning 10 ganger i sekundet.

Med NMEA 2000®-støtte for blant annet autopilot-funksjon, motordata, SiriusXM® Weather er GPSMAP 1020 kompatibel med LakeVü HD Ultra, BlueChart g2 og BlueChart g2 Vision. Den støtter også alle maritime radarer fra Garmin.

Ønsker du enda flere funksjoner, kan du trådløst koble til Apple® (mobil digitalenhet) for BlueChart® Mobile. Kartplotteren inneholder to SD™-spor for datakort, noe som gir deg lagringsplass på flere gigabyte. Den kan monteres innbygd, flatt eller i bøylefeste.

Nettverk

GPSMAP 1020xs har utvalgte nettverksfunksjoner som gjør det mulig å dele funksjoner med andre kompatible GPSMAP-enheter, som radar, søkeekkoloddene GCV 10 DownVü og SideVü, ekstra kart og brukerdata som veipunkter, ruter og spor.

Spesielle funksjoner for seiling

Støttede seilfunksjoner som kurslinjer, forbedret rose for vind, linjer for retning og kurs over bakke, og felt for vinddata.

Forbedret autoveiledning

Angi hvor du vil dra, så søker Garmins patenterte autoveiledningsteknologi umiddelbart gjennom relevante kart for å lage en sikker virtuell rute på skjermen som hjelper deg med å unngå lave broer, grunt vann og andre registrerte hindringer underveis.

Og enda bedre - med den forbedrede versjon 2.0 har du nå tilgang til enda flere funksjoner og muligheter. Du kan justere den beregnede autoveiledningsruten ved å sette inn viapunkter ved mellomstopp eller landemerker langs den ønskede ruten. Du kan enkelt se gjennom farepunkter langs den beregnede ruten. Du kan til og med koble til en kompatibel Garmin-autopilot for å følge autoveiledningsruten automatisk. Andre forbedringer i versjon 2.0 gir deg muligheten til å beregne ankomsttid på et punkt på ruten (gjør det mulig å få ankomstene til å stemme overens med broåpninger og andre tidsavhengige hendelser). Og enda bedre - nå kan du lagre plottede autoveiledningsruter for fremtidig navigasjon ved å sikkerhetskopiere dem til et SD™-kort med BlueChart® g2 Vision®- kartografi.

Overføring av GPX-veipunkter

Hvis du har veipunkter, spor eller ofte brukte ruter som er lagret på et GPS-produkt fra en annen produsent - eller på en håndholdt Garmin-enhet - kan du nå enklere enn noen gang overføre disse elementene til den nye Garmin-kartplotteren din via bransjestandardisert GPX-programvareformatering. GPX er et åpen standardformat for GPS-datautveksling på tvers av plattformer og programmer. Med denne brukervennlige grensesnitteknologien har Garmin tatt "ingen utelatte veipunkter" til et helt nytt bekvemmelighetsnivå.

Panoptix™ Down-svinger

Med én Panoptix Down-svinger får du tre forbløffende visninger, slik at du kan se fisk og agn svømme under båten - i sanntid. Du kan til og med se fisk i vannsøylen i 3D, fra bunnen til overflaten. Du kan stå stille og likevel se ting i 3D under båten.

LIVEVÜ DOWN

Viser bevegelige ekkoloddbilder fra under båten i sanntid. Dette skjermbildet viser ekkospor for agn i lilla med historiske ekkoloddata til venstre.

REALVÜ 3-D DOWN

Skanner området under båten fra fremre til bakre del og fra side til side. Dette skjermbildet viser en fiskestim som står mot baksiden av den vertikale flaten, på babord side av båten på 10,7 meters dybde (35 fot).

REALVÜ 3-D HISTORICAL

Dette blar gjennom dataene etter hvert som båten beveger seg, slik at historikken for hele vannsøyler vises - fra bunnen til overflaten og all fisken som finnes i den aktuelle søylen. Dette skjermbildet viser båten som passerer over en elvekanal med en fiskestim på mellom 9,1 og 12,2 meters dybde (30 og 40 fot).

Panoptix Forward-svinger

Én Panoptix Forward-svinger gir to imponerende visninger, selv når båten ligger stille. Den viser deg bunnen i tillegg til fisk og agn som svømmer i vannsøylen foran båten - i sanntid. Du kan til og med se agnet mens du drar det inn. Du kan også få 3D-visninger av fisk og struktur foran båten.

LIVEVÜ FORWARD

Oppdateringer gis med et enkelt ping, som gir sanntidsbilder med bevegelse av det som befinner seg i vannet. Dette skjermbildet viser et stort mål (en dykker) som nærmer seg båten.

REALVÜ 3-D FORWARD

Skanner området foran båten digitalt, slik at det gis en fremovervendt 3D-visning av bunn, struktur og fisk. Dette skjermbildet viser fisk på 3 meter (10 fot) og tegner opp bunndybde på 6 meter (20 fot).

Mål og ytelse

Fysiske mål 14.1" x 9.3" x 2.9 " (35.9 x 23.6 x 7.5 cm)
Skjermstørrelse, B x H

8.3" x 6.2"; 10.4" diagonal

(21.1 x 15.8 cm; 26.4 cm diagonal)

Skjermoppløsning, B x H 800 x 600 pixels
Skjermtype SVGA display
Vekt 4.7 lbs (2.1 kg)
Vanntetthetsvurdering IPX7
Antenne Internal with external connection
NMEA 2000® compatible
NMEA 0183-kompatibel
Kompatibel med XM WX-vær og -radio for USA og Canada
Strømforbruk

Max power usage at 10 Vdc: 20 W

Typical current draw at 12 Vdc: 1.7 A

Max current draw at 12 Vdc: 3.8 A

Monteringsalternativer Bail, flat or flush
Garmin Marine Network™-porter 1

Kart og minne

Forhåndslastede kart None
Accepts data cards 2 SD™ cards
Waypoints 5,000
Ruter 100
Sporlogg 50,000 points; 50 saved tracks

Kartplotterfunksjoner

Kompatibel med Garmin-radar
Kompatibel med Garmin-ekkolodd Yes (with GCV™ black box, sold separately)
Støtter AIS (sporer målskipets posisjon)
Støtter DSC (viser posisjonsdata fra DSC-kompatibel VHF-radio)
Tidevannstabeller
Garmin Meteor Audio System compatible
Supports Fusion-Link compatible marine radios
GCV™ Black Box sonar support
BlueChart® Mobile (planning) compatible
Garmin Helm compatible

Funksjoner og spesifikasjoner for ekkolodd

DownVü™ Yes (with GCV™ black box, sold separately)
SideVü™ Yes (with GCV™ black box, sold separately)

Tilkoblinger

NMEA 0183 input ports 2
NMEA 0183 output ports 2
Video input ports None
Video output ports None
Wireless connectivity