Product.xslt

Garmin GMI20 Vindsystem

Garmin GMI20 Vindsystem
  • Garmin GMI20 Vindsystem
  • Varenr.: GMI20+gWind

Garmin vindpakke bestående av:

gWind™ vindgiver
GMI™ 20 marine inst.
GND™ 10
NMEA2000 starter kit

  • Den maritime instrumentskjermen viser tydelig dybde, hastighet, vind og over hundre maritime og fartøymessige parametre
  • Stor, lyssterk fargeskjerm på 4 tommer med glasslinse og overflatebehandling mot blendende lys
  • Enkel å lese på avstand og visningsvinkel på 170 grader
  • Forbedret lesbarhet om natten med dimmer for bakgrunnsbelysning og alle farger eller det nye fargevalget for rød/svart eller grønn/svart.
  • Alternativ for innbygging i lav profil eller tilpasset flatmontering

Den digitale maritime instrumentskjermen GMI 20 har en perfekt utforming for både hurtigbåter og seilbåter. Enheten er utformet for å vise dybde, hastighet, vind og over hundre maritime og fartøymessige parametre klart og tydelig. Den har en stor, lyssterk fargeskjerm på 4 tommer med ekstra store tall som er enkel å lese av på avstand, og en visningsvinkel på 170 grader.

Glasslinsen med overflatebehandling forhindrer dugg og skaper større kontraster. Fargevalget med høy kontrast forbedrer lesbarheten i dagslys. Hvis du vil ha bedre synlighet om natten, kan du velge mellom rød/svart, grønn/svart eller det normale fargevalget for nattmodus med dimmerkontroll. Du kan konfigurere skjermene slik at de blar gjennom sider automatisk, slik at du slipper å gjøre noe mer. Dette er spesielt nyttig for sjøfolk, fordi det gjør at du kan installere enheten(e) en rekke steder på båten. Standardprofilene kan tilpasses for hurtigbåt, seilbåt, fiske, drivstoff/motor og flere andre brukerspesifiserte profiler. Strøm tilføres via NMEA 2000®-nettverket.

I tillegg har GMI 20 også en tidtaker for kappseiling med nedtelling, opptelling og innebygde lydsignaler. Den inneholder to alternativer for klipsdekselet for kantdel, som gjør at du kan tilpasse GMI 20-enheten til den nye GPSMAP® 500-/700-serien, GPSMAP 8000 Glass Helm-serien eller eldre Garmin-kartplottere.

 

Den maritime instrumentserien til GMI 10 består av GFS 10 Drivstoffsensor, GWS 10 Vindsensor, GRA 10 Rorvinkeladapter, GET 10 Motorvinkeladapter, GFL 10 Væskenivåadapter, GBT 10 Bennett-trimflapsadapter,GST 10 Vannhastighets- og temperaturadapter, NMEA 2000 og NMEA 0183 Intelliducere og GPS 17xhøysensitiv mottaker/antenne.

 

Med integrasjon via NMEA 2000-porter kan enhver av disse enhetene legges til eller fjernes fra NMEA 2000-bussen uten at det påvirker de andre enhetene på bussen. For å gjøre installeringen enklere, får den nyeste versjonen av GMI 10 utelukkende strøm gjennom NMEA 2000-nettverket. Selv om GMI 10 støtter NMEA 0183-sending og -mottak, vil installasjoner nå kreve en NMEA 2000-tilkobling for strøm. Som en konsekvens av dette er GMI 10 heller ikke bakoverkompatibel med eksisterende strømledningstilkoblinger. Disse enhetene kan også kobles til alle Garmin Marine Network-kartplottere som har en NMEA 2000-port.

 

GMI 10 anbefales også av Honda for bruk med alle Hondas NMEA 2000-motorer. I tillegg er dette den første skjermen som er i stand til å vise Honda Marines drivstoffteknologi, "ECOmo" (enkel- eller flermotorskonfigurasjoner). Fordelene er lavere drivstofforbruk og lavere driftskostnader.1

Kontakt din lokale Honda-forhandler hvis du vil ha mer informasjon og motorkompatibilitet.

1 Programvareversjon 2.80 eller nyere for GMI 10 støtter Honda Mariness drivstoffteknologi "ECOmo".