Product.xslt

Garmin GNX Vindsystem

Garmin GNX Vindsystem
  • Varenr.: 010-01616-10

Garmin vindpakke trådet bestående av:

gWind™ vindgiver
GNX Wind marine inst. 
GND™ 10
NMEA2000 starter kit

Informasjonen du trenger for å ta trygge avgjørelser

  • Omfatter GNX Wind, gWind™ Wired, GNX™ 20
  • GNX Wind- og GNX 20-instrumenter har svært lesbare LCD-skjermer i svart/hvitt
  • gWind Wired-svingeren har en propell med tre blader og en utforming med dobbeltfinne
  • Enkel plug-and-play-installering mellom Nexus, Garmin-kartplottere, NMEA 2000® og USB

Vit hva som skjer med vind og vann

Med et GNX Wind Wired-seilesett har du alt utstyret du trenger for å vite hva som skjer med vinden.

Det maritime instrumentet GNX Wind

GNX Wind gir deg nødvendige vinddata for å ta trygge avgjørelser. Det har en svært lesbar bakgrunnsbelyst LCD-skjerm i svart/hvitt med glasslinse og tilpassbare bakgrunnsfarger. Det har også grensesnitt gjennom NMEA 2000-nettverket og kan vise 2 datafelter og en digital vindrose samtidig for å vise data for faktisk og relativ vind, navigeringsveiledning, båthastighet med mer. Et lavt strømforbruk på 350 mW (uten bakgrunnsbelysning) og 400 mW om natten (med middels sterk bakgrunnsbelysning) er perfekt til bruk i seilbåter. Med fullt tilpassbare brukerprofiler kan du konfigurere skjermoppsettet på den måten du ønsker. Skjermkonfigurasjonene inkluderer mer enn 15 viktige maritime parametere for vind, sjø og navigasjon. Den kan til og med kobles trådløst med ANT-teknologi til en maritim quatix® 3 GPS-smartklokke for å overføre vinddata direkte på håndleddet ditt. 

gWind Wired-svinger

gWind-svingeren har dobbeltfinneteknologi med en propell med tre blader for å gi en mer nøyaktig faktisk vindstyrke (TWS) i lettere luft. Utformingen med dobbelfinne gir en mer stabil faktisk vindvinkel (TWA). I motsetning til en koppeutforming er propellen med tre blader alltid effektiv. I kombinasjon med optisk lesing gir denne svingeren uovertruffen nøyaktighet ved lav vindstyrke og gir også utmerket linearitet.

GNX 20 Marine-instrumentet

Det leservennlige GNX 20 Marine-instrumentet har svarte sifre på hvit eller farget bakgrunn, og viser tydelig dybde, båtens hastighet i vannet, vanntemperatur og mer enn 50 andre maritime data og båtdata. Glasslinsen med overflatebehandling mot blendende lys gir utmerket synlighet både om dagen og om natten med sifre med høy kontrast opptil 36 mm i høyden.