Product.xslt

Garmin pakke 1 trådet vind/dybde/fart og temp system

Garmin pakke 1 trådet vind/dybde/fart og temp system
  • Varenr.: 010-01248-10

Garmin instrumentpakke 1 bestående av:

gWind™ vindgiver
GMI™ 20 marine inst. 
DST800 dybde/fart/temp. giver
GND™ 10
NMEA2000 starter kit

gWind-svingeren har dobbeltfinneteknologi og -design for mer nøyaktig faktisk vindstyrke og faktisk vindvinkel, og den kan kjøpes i to separate pakker eller som en enkeltstående enhet. Pakkene inkluderer en gWind-giver, GMI™ 20 maritim instrumentskjerm med farger, GND 10-nettverksbro og DST800 gjennomgående smartsvinger. Én av pakkene inkluderer også en GNX™ 20 maritim instrumentskjerm.

gWind-svingeren har dobbeltfinneteknologi med propeller med tre blader for å gi en mer nøyaktig faktisk vindhastighet i lav vindstyrke. Utformingen med dobbelfinne gir en mer stabil faktisk vindvinkel. I motsetning til en koppeutforming er propellen med tre blader alltid effektiv. I kombinasjon med optisk lesing gir denne svingeren uovertruffen nøyaktighet ved lav vindhastighet og gir også utmerket linearitet. Svingeren er koblet direkte til GND 10 som sender vindinformasjonen til GMI 20 og/eller 20 GNX.

GND 10 gjør det mulig å dele data fra gWind-giveren mellom NMEA 2000 og Nexus Network. Den enkle Plug and Play-installeringen krever ikke brukeroppsett eller systemkonfigurasjon.

GNX 20, med svarte tegn på en hvit bakgrunn, viser vindinformasjon samt dybde, hastighet og over 50 maritime parametere og båtparametere. Glasslinsen med overflatebehandling mot blendende lys gir utmerket synlighet både om dagen og om natten med sifre med høy kontrast opptil 36 mm i høyden.

GMI 20 viser vindinformasjon samt dybde, hastighet og over 100 maritime parametere og båtparametere. Den store og lyse skjermen på 4 tommer med ekstra store tegn er lett å lese på avstand og har en innsynsvinkel på 170 grader.

DST 800 gjennomgående smartsvinger sender data om dybde, fart gjennom vann og vanntemperatur til NMEA 2000-nettverket. Denne svingeren på 100 W kan lese dybder opptil 100 m (330 fot), har en driftsfrekvens på 235 kHz og en strålebredde på 10 x 44 grader.