Product.xslt

Garmin pakke 4 trådløs vind/dybde/fart og temp system

Garmin pakke 4 trådløs vind/dybde/fart og temp system
 • Varenr.: 010-01248-20
 • Garmin instrumentpakke 4 bestående av:

  gWind™ trådløs vindgiver
  GMI™ 20 marine inst. 
  DST800 dybde/fart/temp. giver
  GND™ 10
  NMEA2000 starter kit

  En brukervennlig monteringsløsning som gjør at du slipper å føre ledninger gjennom masten
 • Inkluderer en WSI-tilkoblingsboks som mottar egne radiosignaler fra svingeren og en GND™ 10-nettverksbro som gjør det mulig å dele viktige NMEA 2000®-data mellom Nexus Network- og Garmin-kompatible kartplottere
 • Propell med tre blader gir en mer nøyaktig TWS i lav vindstyrke
 • Utforming med dobbeltfinne gir en mer stabil TWA
 • Tilgjengelig som to pakker: én med en GNX 20 og én uten denne maritime instrumentskjermen

Den trådløse gWind-svingeren har dobbeltfinneteknologi og -design for mer nøyaktig faktisk vindstyrke og faktisk vindvinkel, og den kan kjøpes i to separate pakker eller som en enkeltstående enhet. Pakkene inkluder en Trådløs gWind-giver, GMI™ 20 maritim instrumentskjerm med farger, GND 10-nettverksbro og DST800gjennomgående smartsvinger. Én av pakkene inkluderer også en GNX™ 20 maritim instrumentskjerm.

Den trådløse gWind-svingeren gir ikke bare utrolig nøyaktig vindhastighet og -retning, men har også en barometrisk høydemåler. Denne trådløse svingeren gir en brukervennlig monteringsløsning som gjør at du slipper å føre ledninger ned masten. Det sendes egne radiosignaler via den medfølgende WSI-tilkoblingsboksen og GND 10-nettverksbroen som gjør det mulig å dele viktige NMEA 2000-data mellom Nexus Network- og Garmin-kompatible kartplottere.

Nå kan eiere av Garmin-kartplottere dra nytte av fordelene ved seilinstrumenter fra Nexus og omvendt. Giveren har anerkjent Nexus-dobbeltfinneteknologi med propeller med tre blader som gir mer nøyaktig faktisk vindhastighet i lav vindstyrke og mer stabil faktisk vindvinkel. Optisk lesing gir uovertruffen nøyaktighet og utmerket linearitet. Det integrerte solcellepanelet på svingerarmen varer i 3 år og har innebygde soldrevne batterier som enkelt kan byttes ut. Enkel plug-and-play-installering mellom Nexus, Garmin-kartplottere, NMEA 2000 og USB.