Product.xslt

Garmin GMR424xHD2 åpen radarantenne, 4kW m/4ft. skanner

Garmin GMR424xHD2 åpen radarantenne, 4kW m/4ft. skanner
  • Varenr.: GMR424xHD2

1,2-meters (4 fot) åpen radar på 4 kW

  • 1,2-meters (4 fot) åpen HD-radar på 4 kW

  • Høy følsomhet med 1,8 graders horisontal strålebredde for konsistente målposisjoner, utmerket objektseparering og pålitelig drift
  • Radar med dobbel rekkevidde og støtte for dobbel radar
  • Ingen kompliserte brukerinnstillinger, enkel å montere og ta i bruk
  • Stille rotasjon og pålitelig drift

GMR 424 xHD2 1,2-meters (4 fot) åpen HD-radar på 4 kW er utformet for seriøse sjøfarende på større yachter og sportsfiskebåter under 40 fot. GMR 424 xHD2 er den åpne radaren du trenger for å få de funksjonene du ønsker. Dens utmerkede følsomhet og konsistente målposisjoner gjør den perfekt for cruising og fisking offshore, over natten og i tåkete forhold og forhold med begrenset eller ingen sikt.

Kraftig xHD2 radar med smal 1,8 graders stråle

Denne HD-radaren på 4 kW har kraften til å levere utmerket rekkevidde opptil 72 nautiske mil, selv i tåke eller regn. Den smale 1,8 graders horisontale strålebredden plukker ut mål på lang avstand. Den tegner et klart bilde av kystlinjen, andre fartøy og forestående vær på Garmin-kartplotteren. Du får konsistente målposisjoner, utmerket objektseparering og pålitelig drift. Fargebildene med 8-biters oppløsning hjelper deg med å se forskjell på små og store mål, og forbedrer objektsepareringen. Rotasjonshastigheter på 24 og 48 o/min med en maksimal rekkevidde på 72 nautiske mil.

Fuglemodus

Fiskere vet at når du finner fugler ved vannoverflaten, så finner du også fisk.

For å forbedre fiskeopplevelsene ytterligere kan du bruke Fuglemodus. Den hjelper deg å finne fugler på vannoverflaten der det sannsynligvis også finnes småfisk. 

Ekkostier

En historisk "sti" vises på skjermen for å hjelpe deg med å raskt og enkelt identifisere bevegelige mål og potensielle kollisjonsfarer.

Dobbel rekkevidde

En enkelt radarantenne som gir mulighet for delte skjermbilder på kartplotteren for både kort og lang rekkevidde.

Støtte for dobbel radar              

Gir redundans og gjør at hver skjermenhet på båten kan velge data fra én av to ulike radarkilder.

Dynamic Auto Gain

Dynamic Auto Gain justerer automatisk forsterkningsnivåene til optimale innstillinger for havner, i nærheten av land og offshore i åpne farvann.

Dynamic Sea Filter

Dynamic Sea Filter justerer automatisk forsterkningen for rolig, middels og grov sjø.

Radaroverlegg

Legger radarbildet over kartplotterens kartside.

MARPA-objektsporing

MARPA (Mini-automatic radar plotting aid) sporer opptil 10 valgte mål for å hjelpe deg med å holde orden på andre fartøy og unngå kollisjoner.

Vaktsone

Angi sikkerhetssonen og motta en alarm når et objekt kommer inn i den.

VRM og EBL

Med VRM (variable range markers) og EBL (electronic bearing lines) kan du raskt måle avstanden og retningen til fartøy og land.

The Power of Simple…Radar

Denne radaren er utformet for å være enkel å montere og bruke. Det er ingen kompliserte brukerinnstillinger å rote med - bare monter den og ta den i bruk. Du kan stole på at GMR xHD2 gir pålitelig og optimal ytelse i alle forhold.