Product.xslt

Høcom RO6800AISNK2 Radio Ocean DSC VHF med AIS

Høcom RO6800AISNK2 Radio Ocean DSC VHF med AIS
  • Varenr.: RO4800

HØCOM KVALITET - LITT BEDRE ENN ANDRE VHFER I SAMME PRISKLASSE.
LEVERT STANDARD MED ALLE 54 INTERNASJONALE KANALENE PLUSS DE NORSKE LYST OG FISKERIKANALENE!

RO6800AISNK2 MYE MER ENN BARE EN VHF!
Viser AIS mål på egen stor skjerm eller på hvilken som helst NMEA0183/2000 kartplottere eller MFD skjermer.
Egen MOB knapp for "Mann over bord" funksjon. 
VHFen vil automatisk sende MOB oppkall med MMSI og posisjon. 

Hoved funksjoner:
• AIS mottaker (Utgangsdata NMEA2000/NMEA0183, 38 400 baud rate)
• GPS posisjonsvisning (GPS signal påkrevd)
• Stor LCD skjerm på hele 67 x 50mm
• Kun en VHF antenne nødvendig for VHF og AIS funksjoner
• Buddy minne for 100 x MMSI nummer
• Dual/Trippel vakt
• Sende effekt 25W / Lav 1W
• Vanntett IPX7 frontpanel
• ATIS funksjon (programmers lett av bruker)
• Bakgrunns belyste knapper

Høcom har snart 40 års fartstid innen VHF, er godt kjent i det maritime miljøet i Norge blant lystbåter såvel som yrkesfartøyer. Nå introduserer vi den nye RO6800AISNK2 Radio Ocean DSC VHF med AIS mottaker til en fantastisk pris.

Høcom Radio Ocean RO6800AISNK2 DSC VHF er en moderne VHF som kan brukes sammen med en kartplotter og har intern AIS mottaker for å vise alle fartøyer som har AIS sender på ditt kartplotter bilde. Kun en VHF antenne er nødvendig og man trenger ikke VHF splitter som vanligvis kan gi reduksjon i VHF kvaliteten. Enheten tåler vann og kan derfor brukes både i åpen eller lukket båt. Den leveres med monteringsbrakett for montering enten på flatt underlag eller fra tak og som tillegg leveres det en brakett for innfelling. Kobles enkelt til 12V og en VHF antenne så er man i gang.

DSC funksjonen kan være like uunværlig som svømmevesten hvis uhellet først skulle være ute. Funksjonen aktiveres enkelt ved å trykke på nødknappen og man sender ut et nødsignal som inneholder din posisjon og din identitet(MMSI). Signalet vil kunne mottas av båter og den nærmeste kyststasjonen. Dette er en kraftig stasjonær VHF med 25Watt sendeffekt eller 1watt effekt for kortere rekkevidde. Hvis man kjenner mottagerens MMSI nummer kan denne kalles opp uten å gjøre dette åpent på kanal 16. DSC - funksjonen er standard på HØCOM RO6800AIS. Nødknappen sitter lett tilgjengelig under en fjærbelastet deksel, en enkel knapp vil også sette radioen direkte i kanal 16 modus. RO6800AIS har et krystallklart stort display fullt synlig i skarpt dagslys, som i tillegg til kanalvalg og VHF innstillinger også viser båtens posisjon. VHF har lett synlige knapper både på mikrofonen og radioenheten, disse er bakgrunnsbelyst på kvelden.

- Effekt 25W/1W.
- Alle 55 INT kanaler
- ATIS kanaler
- DSC
- NMEA inngang for DSC funksjon.
- Vanntett IPX7
- Dobbel/trippel-vakt funksjon for å lytte til kanal 16 samtidig til andre stasjoner
- Enkel tilgang til kanal 16
- Vekt ca. 1,5 kg

Vi har VHF antenner og GPS/kartplottere til denne enheten.

VI FØRER ALLE LEDENDE MERKER: INTERPHASE, HØCOM RADIO OCEAN, JMC, SIMRAD, LOWRANCE, NORTHSTAR, GARMIN, RAYMARINE, HUMMINBIRD, ICOM, SAILOR, SAMYUNG, WINCHART, GEONAV, FURUNO, C-MAP, NAVIONICS, COMNAV, SEIWA, OLORIN, B&G ,CANNON, MINN KOTA, GLOMEX, KONNAD, SCANSTRUT, NAVPOD, COBRA, M-TECH, NAVICOM, EASY AIS OG FLERE.